Чубарівська ЗОШ


Про нас










Наша діяльність











Батькам








У світі цікавого








ЗНО




Погода






Безпека дітей в Інтернеті
ЗІІТ
Чубарівська ЗОШ І-ІІІ ступенів Пологівського району Запорізької області
Кінські Роздори, Запорізька обл.

Класи 1 – 6
Біблія
Робота з Біблією

Планування. 1-6 класи

Вступне слово

РОЗДІЛ ПЕРШИЙ: ПОЧАТОК

Урок 1: Хто створив цей світ?
    Провідний християнський принцип: Бог створив цей світ, і створив його досконалим та довершено прекрасним. Але світ сьогодення вже зовсім не той, Що був у задумі Божому.
Урок 2: Хто створив сонце, місяць, зірки, риб, птахів та тварин?
Провідний християнський принцип: Створення світу стверджує творчу силу Бога, його почуття гумору та мудрість, його любов до різнобарв'я та розмаїття. Бог замислив та створив цей світ, де ніщо не відбувається випадково, бо все має своє конкретне визначення та застосування.
    Урок 3: Хто створив людину?
    Провідний християнський принцип: Бог створив людину відмінною від рослин, тварин, пташок та риб. Бог задумав людину, щоб вона мислила, спілкувалась і любила Бога.Кожна людина – це самобуття особистості, бо людина – це не просто „ тварина вищого порядку ” . Людина створена для особистих взаємин з Богом.
Урок 4: Бог запровадив правила та настанови
    Провідний християнський принцип: Бог створив закони та настанови, щоб упорядкувати життя людей.

РОЗДІЛ ДРУГИЙ: МИЛОСЕРДЯ

( Для успішного викладання подальших розділів необхідно переглянути фільм „Ісус” )
Урок 5: Особлива обітниця
    Провідний християнський принцип: Ісус Христос сповіщає нам про Бога. Бог проявив безмежне милосердя до людей, він послав Сина Свого Ісуса, щоб навчити людей, як треба жити, щоб одержати дар вічного перебуття з Богом.
Урок 6: Любов та піклування
    Провідний християнський принцип: Ісус прийшов у світ, щоб явити нам сутність Бога, щоб навчити любити та піклуватися про тих, хто страждає та хворіє. Ісус подолав скорботу і навіть саму смерть.Він навчає нас піклуватися і дбати про людей, які стали жертвами гріховних вчинків інших або ж власних невірних рішень.
Урок 7: Самооцінка
    Провідний християнський принцип: Кожна людина цінна сама по собі, бо вона є улюбленим творінням Божим. Щоб відчувати себе повноцінною особистістю, людині необхідно почуття гідності, причетності, обізнаності, певності себе та гармонії взаємин з іншими.
Урок 8: Милосердя
    Провідний християнський принцип: Милосердя – це співчуття та піклування про рідних, друзів, знайомих і навіть зовсім незнайомих людей.

РОЗДІЛ ТРЕТІЙ : ПРОЩЕННЯ

Урок 9: Незваний гість
    Провідний християнський принцип: Ісус прощає нам, тому що він прийняв на себе покарання за все, що людина зробила чи подумала супротивно Божій волі. Люди, які здатні відгукнутися на прохання простити можуть бути великодушними, тому що їм доступний Божий дар прощення.
Урок 10: Я прощу будь – кого,тільки не його!
    Провідний християнський принцип: Прощення припускає терпимість до неправильних вчинків інших людей. Коли ми вирішуємо простити,ми стаємо добросердними і мудрими, бо розуміємо, що й нам також часом потрібне прощення за неправильні думки та дії. Прощаючи інших, ми водночас позбуваємося гніву, почуття образи та бажання помститися.
Урок 11: Не пам'ятати зла
    Провідний християнський принцип: Прощення відновлює зіпсовані взаємини з людиною, з членами родини, з цілим суспільством.Злість та мстивість роз'єднують людей, заважають їм жити та працювати разом.
Урок 12: Три питання
    Провідний християнський принцип: Прощати і отримувати прощення краще за все одразу після того, як неправильний вчинок або думка стають очевидними.

РОЗДІЛ ЧЕТВЕРТИЙ: ЦІЛІСНІСТЬ

Урок 13: Істина
    Провідний християнський принцип: Суспільство функціонує більш ефективно, коли життя в йому грунтується на абсолютних нормах для визначення добра та зла. Християнський світогляд визнає, що Біблія є головним питомим джерелом, завдяки якому люди можуть пізнати істину. Біблія також стверджує істиний сенс буття. Біблія є Словом Божим, зверненим до людства, яке схибило. Вона пояснює, як люди можуть умилостивити Бога і як Бог може дарувати їм прощення в разі причетності до Нього через життя, смерть та воскресіння Ісуса Христа. З Біблії та вчення Ісуса Христа люди пізнають Боже розуміння добра.Люди також довідуються про наслідки, якщо вони йдуть всупереч волі Бога.
Урок 14: Вміння розпізнавати
    Провідний християнський принцип: Ми живемо у грішному, спотвореному світі. Кому в ньому можна довіряти? Живучи у цьому світі, люди повинні приймати мудрі, моральні та етичні рішення. Любов, правда, прощення, життя, навчання вимагають таких рішень, що базується на вмінні розпізнавати істинне та хибне.
Урок 15: Чесність
    Провідний християнський принцип: Будь – які рішення та думки завжди пов'язані з іншими рішеннями та думками. Все,що ми робимо та думаємо, має свої наслідки. Цілісність натури вимагає чесності, тоді дії людини підуть на благо їй та іншим.

РОЗДІЛ П'ЯТИЙ: ПОВАГА

Урок 16: Про царів та велетнів
    Провідний християнський принцип: Бог виявляє свою повагу до людей тим, що створює їх за Своєю подобою,тим, що говорить з ними, слухає їх. Він наділив нас розумом, волею, здібностями. Ми вшановуємо Бога тим,що виявляємо повагу до інших людей.
Урок 17: Я можу зробити це!
Провідний християнський принцип: Створюючи людей,Бог наділив їх неповторними рисами характеру. Люди мають чіткі почуття належності Богові та самоповаги, тому що Бог створив усіх людей і любить нас. Коли люди намагаються удосконалювати свої здібності, і при цьому допомагають і підтримують інших, вони спрямовують на них ту ж повагу, яку відчувають до себе.
Урок 18: Чудова сім'я
    Провідний християнський принцип: Коли ми уважні до думок, почуттів та дій інших людей, це значить, що ми їх поважаємо. Якщо ми визнаємо в людях якість особливі якості, вшановуємо батьків і членів родини на словах і у ділі, це значить, що ми їх цінуємо і поважаємо.
Урок 19: Розпочнемо спочатку
    Провідний християнський принцип: Люди поважають один одного, коли вони тактовно ставляться до думокок, почуттів та вчинків інших. Люди поважають один одного, коли вони ввічливі на словах та у ділах, вшановують інших своєю чемністю, мають гарні манери.

РОЗДІЛ ШОСТИЙ: БОЖА ЛЮБОВ

Урок 20: Виконання обіцянок
    Провідний християнський принцип: Коли люди просять Ісуса Христа жити в них, їхнє ставлення до інших людей, їхнє розуміння навколишнього світу змінюється в той спосіб, що вони стають здатними на любов до Бога, до себе та інших людей.
Урок 21: Щоденне доброчемне життя
    Провідний християнський принцип: Коли люди впевнені, що Бог любить їх, вони мають надію, почуття певності себе, самоповагу та чіткі моральніорієнтири.
Урок 22: Втановлення взаємин з Богом
    Провідний християнський принцип: Любов людини до Бога виявляється в тому , що вона дотримується моральних законів та заповідей, даних Богом. Щоденне спілкування з Богом є дуже важливим для підримання взаємин з Ним.
Урок 23: Кроки до зростання
    Провідний християнський принцип: Для того, щоб духовно зростати, необхідно молитися, читати Біблію, спілкуватися з іншими християнинами, розповідати людям про Ісуса Христа й виконувати Божі заповіді.
Урок 24: Життєва сила
    Провідний християнський принцип: Святий – Дух – це Божий Дух, Який живе в кожній дитині Божій. Святий Дух – Помічник і Провідник, Який дає людям силу й надихає їх на добрі справи.

Головна
Разумный Замысел

"І беззаперечно - велика благочестива таємниця: Бог з'явився в плоті, виправдав Себе в Дусі, показав Себе Ангелам, проповіданий у народах, прийнятий вірою у світі, піднісся в славі"

(1 Тим. 3:16)

"Хто буде вірувати й хреститися, урятований буде; а хто не буде вірувати, засуджений буде."

(Марк.16:16)

"Бо заплата за гріх - смерть, а дар Божий - вічне життя в Христі Ісусі, Господі нашім!"

(Рим.6:23)

"Так бо Бог полюбив світ, що віддав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в нього, не згинув, але мав життя вічне. "

(Іван..3:16)

"...Оце оселя Бога з людьми, і Він житиме з ними! Вони будуть народом Його, і сам Бог буде з ними, і Бог кожну сльозу з очей їйніх зітре, і не буде вже смерти - ані смутку, ані крику, ані болю вже не буде, бо перше минулося!"

(Об'явлення 21:3-4)

Наша адреса:
70627
Запорізька область
Пологівський район
cело Чубарівка
вул.Леніна, 46
тел.: 8(265)37340
Email: chubschool@yandex.ru
Оновлення
Designed by Nikon © 2007
Hosted by uCoz